Nová setinová rallye hlásí naplněný seznam přihlášených posádek

6.3.2020

Vážení soutěžící,

je nám potěšením Vás informovat, že premiérový ročník Spring Classic má necelé dva týdny před uzávěrkou přihlášek plno! Když nebude technika po zimní pauze stávkovat, Alšovo náměstí v Písku přivítá v sobotu 18. dubna ráno až 90 veteránistů. Děkujeme, že i Vy jste mezi nimi.

I. Spring Classic 2020 je úvodním podnikem nově vzniklého seriálu setinových rallye South Bohemia Trophy, který bude pokračovat ve dnech 4. a 5. září při South Bohemia Classic. Máme ohromnou radost, že s většinou účastníků jarního podniku se potkáme i po letních prázdninách.

Pokud už se nemůžete dočkat, až se svým plechovým mazlíčkem vyrazíte na jih Čech, vězte, že pro Vás máme připravenou atraktivní trasu. Do itineráře jsme zařadili úseky, kde se nejen parádně svezete a porovnáte své umění při průjezdu fotobuňkami s přesností na setiny sekundy, ale hlavně uvidíte krásnou přírodu.

Pojede se totiž do centrální části Šumavy – kromě ostrých zatáček u Srní si užijete údolí Vydry, zastavíte se na oběd v Pivovaru Lyer na Modravě, těšte se také na malebné výhledy u Kvildy, Zadova, Stach nebo jednoho z nejvýše položených míst pod vrcholem Javorníku. Máme ale připravených také několik překvapení…

Nezapomeňte se podívat do programu soutěže, aby Vás nic nepřekvapilo a byli jste všude včas. V současné době pečlivě připravujeme nejen podrobný roadbook, ale také pravidla South Bohemia Trophy, o jejichž vydání Vás budeme informovat.

Užijte si začátek nádherného ročního období. Těšíme se brzy na viděnou!

Organizační tým I. Spring Classic 2020