Sezona 2020: Čekání na tradiční termín zkrátí Spring Classic

30.9.2019

Vážení soutěžící,

letošní South Bohemia Classic uzavřela svým desátým ročníkem pomyslnou první etapu veteránských aktivit pořádajícího týmu ČK motorsport. Máme radost, že jste u tohoto zlomového okamžiku byli společně s námi, a zároveň doufáme, že jste si soutěž i přes sobotní nepřízeň počasí naplno užili. Děkujeme Vám za účast!

Na oficiálních internetových stránkách www.southbohemiaclassic.cz je kromě kompletního výsledkového servisu k dispozici také bohatá fotogalerie od několika autorů a téměř dvacetiminutový videosestřih.

Pokud se budete chtít zúčastnit dalšího pokračování South Bohemia Classic, zapište si do svých kalendářů termín jedenáctého ročníku, který se uskuteční ve dnech 4. a 5. září 2020. Máme pro Vás ale také jedno překvapení. Vyslyšeli jsme přání mnohých posádek a v sobotu 18. dubna 2020 uspořádáme jednodenní setinovou rallye. Zatím můžeme prozradit, že premiérová Spring Classic odstartuje v jednom z nejhezčích jihočeských měst a její trasa Vás zavede mimo jiné do centrální části Šumavy.

Podrobnější informace o obou veteránských akcích odhalíme již zanedlouho na výstavě Classic Expo, konané ve dnech 8. až 10. listopadu na výstavišti PVA Expo v pražských Letňanech.

Těšíme se na brzké setkání, ať už na výstavním stánku, nebo na startu některé z našich akcí. Přejeme Vám úspěšný zbytek letošního roku.

S přátelským pozdravem

Pavel KACEROVSKÝ
ředitel soutěže
X. South Bohemia Classic 2019

Tel.: +420 728 547 505
E-mail: kacerovsky@ckmotorsport.cz